– LAATUA SAKSASTA 14 VUODEN KOKEMUKSELLA / YLI 1000 TUOTUA AJONEUVOA –

______________________Auto Saksasta Suomeen – Tuontipalvelu______________________

 

Kattava Ajoneuvon Tuontipalvelumme Suomeen

 

 

 Olemme vuosien Kokemuksella räätälöineet Asiakaslähtöisen, Sujuvan ja Edullisen Toimituspalvelun:

 

 1. Voit lähettää meille jo löytämiäsi autovaihtoehtoja alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse. Voimme myös auttaa sinulle sopivan auto yksilön etsimissä yhteistyössä kanssasi. Tätä varten käytämme sivustoja www.mobile.de sekä www.autoscout24.de.

 2. Löydettyjen autojen tarkkojen taustatietojen etukäteen selvittäminen puhelimitse Saksan kielellä: huoltohistoria, omistajuushistoria, kilometrien paikkansapitävyyden varmistus, kolaroimattomuus, auton tekninen ja optinen kunto.

 3. Näiden tietojen perusteella tilaamme valituista autoista myyjiltä sähköpostitse huoltohistorian sekä muut auton dokumentit meille nähtäväksi etukäteen.

 4. Kun oikea yksilö on löytynyt ja auto on taustatietojen ja papereiden perusteella todettu hyväksi yksilöksi, menemme henkilökohtaisesti paikan päälle katsomaan autoa.

 5. Paikan päällä teemme autoon läpikotaisen kuntotarkastuksen, koeajon sekä auton kaikkien dokumenttien tarkistamisen.

 6. Otamme myös vähintään 15 Korkealaatuista kuvaa autosta, jotka lähetämme sinulle suoraan paikan päältä joko sähköpostiin tai WhatsAppiin.

 7. Kuntotarkastuksen ja koeajon jälkeen soitamme sinulle paikan päältä, ja annamme sinulle tarkan kuntoraportin koko auton kunnosta.

 8. Tämän puolueettoman kuntoraportin, auton taustatietojen sekä lisäkuvien perusteella voit tehdä ostopääksen autosta.

 9. Kun ostopäätös on tehty, teemme virallisen kauppasopimuksen suoraan sinun nimiisi, maksamme autosta myyjän pyytämän varausrahan, joka on auton hinnasta riippuen välillä 2000 € – 3000 €, sekä teemme kaikki muut asiakirjat valmiiksi niin, että auto on valmiina sinulle rekisteröitäväksi Suomeen.

 10. Tämän jälkeen lähetämme kauppasopimuksen sekä kaikki auton dokumentit sinulle sähköpostiin, myyjäliikkeen tilitietojen sekä maksuohjeiden kanssa. Näillä tiedoilla voit maksaa auton loppusumman suoraan kyseisen autoliikkeen tilille.

 11. Toimimme yksinomaan vain luotettavien autoliikkeiden kanssa. Tarkastamme poikkeuksetta autoliikkeiden luotettavuuden Saksan kaupparekisteristä sekä muista luotettavista lähteistä. Näiden varmistuksien ansiosta yli 14 vuoden aikana ei ole tullut kertaakaan Mitään ongelmia rahaliikenteen kanssa.

 12. Kun auton kauppasumma on saapunut autoliikkeen tilille, tilaamme autolle rahdin Suomeen. Kun rahti on tilattu, auto on sinulla noudettavissa noin 14 päivän sisällä valitsemastasi satamasta.

 13. Suomessa sinulle jää tehtäväksi: Tarrakilpien hankkiminen paikalliselta katsastuskonttoriltasi: 20 €. Auton haku satamasta, huolintamaksu satamassa: 95 €. Auton maahantuontikatsastus: 150 €. Sekä autoveron maksu.

 14. Näitä Suomen toimenpiteitä varten lähetämme sinulle tarkat toimintaohjeet sähköpostiisi, jotta kaikki menee sujuvasti ja helposti myös Suomessa.

 15. Helppudessaan ja sujuvuudessaan tämä Tuontipalvelu on ylivoimaisesti suosituin palveluistamme, tällä hetkellä yli 80 % autoistamme tulevat Tuontipalvelumme kautta!

 

Kysy lisää tästä palvelusta nyt!

Kyselysi on täysin sitoutumaton. Tietojasi ei tulla käyttämään mihinkään markkinointi tms. tarkoitukseen, vaan ne ovat vain sinun ja meidän välistä kommunikointia varten:

 

 

– Puh / WhatsApp: +49-151-63226014.

– Sähköposti: info@autotsaksasta.fi.